top
Start Cupinfo Anmälan Kontakt Hitta hit English English
Visa anmälda lag »
spacer spacer
cupmenu Cupinfo  
  Deltagarkort  
  Boende  
  Planer  
  Aktiviteter  
  Ledarträff  
  Logo  
  Historia  
  Resultat
tidigare år
 
     

spacer

topspacer
Aktiviteter

Svennis Cup är inte bara fotboll, här händer även mycket vid sidan om planen. Exakt vilka aktiviteter vi erbjuder bestäms närmare cupen. Här är några vanliga aktiviteter som förekommit:

  • Hinderbana
  • Bumperballs
  • Fotbolls-dart
  • Sumobrottning
  • Playbed
  • Föreläsning. Vi kommer att genomföra ett seminarium med intressant föreläsare, diskussioner och frågor kring intressanta ämnen.
  • m.m.

Ingår i deltagarkort

Många aktiviteter är gratis för deltagare som har deltagarkort A-D i Svennis Cup. Det gäller t.ex. fritt inträde till aktiviteter.

Aktivitetsband - Man kan köpa ett aktivitetsband som gäller för våra aktiviteter under cupen.

Aktiviteternas öppettider - Lördag kl 11.00-21.00 och söndag kl 10.00-14.00.
(samt eventuellt någon/några aktiviteter (beroende på väder).

Den pampiga invigningen

Fredag kväll är det invigning av Coop Svennis Cup på Björnevi IP. Lagen skapar en mäktig inramning när de står uppradade på gräsplanen. Allt har ett högt tempo och vi hinner med ett kort välkomsttal av någon kändis, vi svär spelareden och vi lyssnar till nationalsången. Sedan startar paraden under tiden som musiken fyller arenan.

Den festliga paraden genom Torsby

Med färgglada flaggor och trummor tågar vi ner till Torsby centrum samtidigt som hejaramsorna ekar. Där går vi över en ramp och lagen presenteras av speaker inför en stor folksamling.

 

Aktiviteter vid sidan om plan

Spännande aktiviteter vid sidan om planen vid Björnevi.
Öppettider: Lördag kl 11.00-21.00 och söndag kl 10.00-14.00.

Häftig hinderbanan 36 m lång! Utmana dina lagkompisar eller föräldrar och se vem som tar sig genom banan snabbast.

Sumobrottning Vem blir Svennis Cup´s sumokung/sumodrottning? Brotta ner motståndaren eller knuffa ut densamme från mattan.

Gladiator vem är herren på täppan?

Playbed Barnens favorit, 7x7 meter hoppyta med uppblåsta figurer som bläckfiskar, hajar och tunnlar som Ni kan klänga och leka på.

Bumperball på Björnevi lördag kväll från kl 18.00

Fotbollsdart En jättestor darttavla. Spark tre bollar och få mest poäng!

I Torsby finns även Padel-banor, golfbana, skidtunnel, flera badplatser och många intressanta utflyktsmål. TorsbyBadet är öppet fredag kl 13-18, lördag kl 12-16 och söndag stängt (reservation för ändringar). Entré 40-60 kr

Bumperball

Lördag kväll kl 18.00 på Björnevi A-plan. Bumperball fungerar som vanlig fotboll med skillnaden att spelarna ikläder sig en stor genomskinlig plastboll. Plastbollen fungerar som en gigantisk stötdämpare för din kropp. Detta resulterar i sin tur i mycket action och skratt för spelare i alla åldrar! En aktivitet som garanterar skratt och många minnesvärda ögonblick för dig och dina medspelare.

Ledarträff

På lördag kväll kl 19.30 är alla ledare och andra intresserade välkommen till en intressant träff med duktiga föreläsare. Ledfarträffen är kostnadsfri. Plats: Frykenskolans Aula, Torsby.

 


 

Övriga aktiviteter i Torsbyområdet

I Torsby med omnejd finns ett stort utbud av aktiviteter för turister och besökare.

Varför inte boka in en hel semestervecka i "Svennisland" och avsluta med en
mycket uppskattad fotbollsturnering. Torsby ligger i norra delen av sjön Fryken.
Här finns en fin natur, vandringsleder, fiske, golf, bad, Sveriges enda
och världens längsta skidtunnel m.m. Ta med hela familjen och få en
helhetsupplevelse i den vackra Värmländska bygden.

TorsbyBadet har hyllats för sin vackra interiör, sin höga mysfaktor, sitt varma vatten och sitt gemyt. Ligger i direkt anslutning till Björnevi. Hemsida » I och omkring Torsby finns många fina badplatser. Vi har prickat in några i plan-kartan som nio hittar här: Badplatser och Planer »
Torsby Skidtunnel Åk skidor inomhus - mitt i sommaren! Hyr färdigvallad komplett utrustning på plats. Snö-säkert från midsommar. Hemsida » Torsby golfbana erbjuder spel på en mycket fin 9-hålsbana i ett naturskönt område, ingen tidsbeställning, och sällan någon köbildning. Hemsida »
Torsby Fordons Museum i den idylliska Herrgårdsparken inrymmer ca 125 fordon. MC-utställning finns på övre planet. Servering. Hemsida » Torsby Camping har en fin badplats. Fröknarna Fräs Strandcafé verkar på dagarna som café och lunchställe och på kvällarna som bar, restaurang och pub med livemusikkvällar. Hemsida »
Torsby Finnkulturcentrum i Lekvattnet. I Torsby kommun finns världens största bestånd av finska rökstugor. Men vad är en rökstuga egentligen, och vilka bodde i dem? Här får du veta mer. Hemsida »

Två Padelbanor i Torsby
Ute - Vid flygplatsen finns 2 st dubbelbanor utomhus.
Inne - Granne med Björnevi ligger WAP inomhushall med 4 dubbelbanor och en singelbana.

   
    På turistbyrån kan du få fler tips på sevärdheter, aktiviteter och utflyktsmål. Här finns kartor, broschyrer och kunnig personal. Besök Torsby kommuns hemsida för många fler tips »

 

Karta med alla utflyktsmål


Visa Svennis Cup aktiviteter på en större karta

 

 

Sponsorer

 

Coop Värmland

Moelven Byggmodul AB


Torsby Bostäder

 

Handelsbanken


Torsby Camping


Vestre


Torsby kommun


Liaos


helmia


Sponsorer

New Body


 

© Copyright Svennis Cup, Norra Industrigatan 11, 685 34 Torsby, tel 0560-125 15, info@svenniscup.se